Свързани новини

29.01.2020 16:37

Иконом на лейди Ди: Тя искаше синовете ѝ да бъдат щастливи

Видян 2798 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смъртта на принцеса Даяна беше шок за целия свят. Майката на принцовете Уилям и Хари загина в катастрофа в Париж през 1997 година, а до ден-днешен много хора смятат, че инцидентът всъщност е бил предизвикан от кралското семейство. Даяна не се подчиняваше на много от стереотипите, които дворецът налагаше и често излизаше извън рамката на определението „принцеса“.


 


Бракът ѝ с принц Чарлз е бил далеч от перфектния и накрая нещата завършват с развод, а Даяна многократно е твърдяла, че съпругът ѝ е изневерявал със сегашната си съпруга Камила. Когато Меган Маркъл влезе в кралското семейство, много от почитателите ѝ смятаха, че тя ще действа като майката на принц Хари.


 


И всъщност донякъде са прави. Може би, Меган не успява да плени Великобритания, както го правеше Даяна, но пък постигна успех с нещо, което принцесата на Уелс никога не успя да направи. Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство и избраха да живеят нормален живот в Канада. А много от почитателите на кралското семейство добре знаеха, че това е най-дълбокото желание на покойната принцеса.


 


Решението им предизвика множество мнения, които варираха в двете крайности – едни подкрепяха кралската двойка, а други твърдяха, че това е нарушаване на традициите в двореца. Разбира се, имаше и такива, които обвиняваха Меган за това, че е накарала съпруга си да изостави кралското семейство. Принц Хари обаче побърза да потуши тези слухове и обяви, че самият той е взел крайното решение.


 


Един от поддръжниците на херцозите на Съсекс се оказа бившият иконом на принцеса Даяна. Пол Бруел сподели в Инстаграм снимка на принцесата на Уелс с двамата си синове и час от писмо, което тя е написала до служителя си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

  ПРЕКРАСНИ ДНИ

ПРЕКРАСНИ ДНИ на Вим ВЕНДЕРС - на кино от 29 март 2024

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!