01/02

Свързани новини

27.01.2020 12:31

Рут Колева ще представи своя 5-ти албум

Видян 1339 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 15 февруари Рут Колева ще представи за първи път пред своите феновете песните от новия си самостоятелен албум. Заедно с "The Fingertones" и някои специални гост-изпълнители, певицата ще потопи гостите на зала България в своя неповторим музикален свят. Името на новото издание все още се пази в тайна.


Новият албум съдържа 10 песни, като записите са правени между София и Лос Анджелис. Продуценти на рилийза са познати имена от световната музикална сцена - Kan Wakan и Taylor Graves, предава Dir.bg.


Сред песните в албума е и сингълът "Candy Coated", вдъхновен от искрената любов между двама души. Това е и единственото парче, което някои от най-верните фенове са чували досега - всички останали тракове от албума ще бъдат специална изненада за гостите на концерта.


Петият албум на изпълнителката е нов връх в нейното музикално развитие - с ново звучене и различен характер. След големия успех на предходния - "Confidence.Truth", който попадна в престижната предварителна селекция за Грами номинации, предстоящото издание провокира сериозен интерес.


В последните години Рут Колева поддържа своето осезаемо присъствие на няколко международни сцени, със своите турнета в САЩ и Азия. През 2015 година албумът "R U T H" беше избран за най-добър чуждестранен джаз албум в Япония, а след появата на песента "Run" световноизвестният продуцент Марк Ронсън написа за нея:


"Гласът на Рут Колева е невероятен! Влюбих се в първия ѝ албум, а дори повече в песента ѝ "Run". Внимавайте с нея!“


Концертът се организира с подкрепата на Столична община.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби