Свързани новини

27.01.2020 10:07

Светът скърби за Коби Брайънт

Видян 1855 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Светът потъна в скръб след трагичната кончина на един от най-великите баскетболисти на всички времена Коби Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер.
„Шокирани сме от новината за смъртта на Коби Брайънт, атлет за пример на терена и извън него. Нашите най-искрени съболезнования за неговото семейство и за близките му. Почивай в мир”, написаха от Барселона.
“Нашият клуб би искал да изрази най-дълбоките си съболезнования към неговото семейство и приятели, към семейството на ЛА Лейкърс и на НБА след трагичната смърт. Почивай в мир, легендо”, споделиха от Пари Сен Жермен.
“Все още не мога да повярвам”, написа легендарният спринтьор Юсеин Болт.
Към молитвите и съболезнованията се включиха и Лука Дончич, Икер Касияс, Неймар, Микаела Шифрин, Линдзи Вон, Том Брейди, Хакан Шюкур, Интер, Реал Мадрид, Олимпик Марсилия, Наполи, Галатасарай, вкючително и хора извън спорта като Доналд Тръмп, Пауло Коелю, Фърги, Упи Голдбърг, Фарел Уилямс и много други.
Гъста мъгла и полет при неподходящи условия са версиите, по които полицията разследва смъртта на легендарния баскетболист. На борда е имало девет души, включително и 13-годишната му дъщеря, като всички са загинали.
Катастрофата на хеликоптера на Брайънт е станала при условия, които не позволяват летателни апарати да бъдат във въздушното пространство, предават CBS News и Асосиейтед прес.
Въпреки че хеликоптерът Sikorsky S-76 е считан за един от най-сигурните, мъглата е била прекалено гъста, за да може да лети. Според CBS полицията в Лос Анджелис не е можела да вдигне хеликоптери във въздуха именно заради лошото време.
"Метеорологичната обстановка не покриваше нашите минимални стандарти за полети. Мъглата беше достатъчно гъста, за да свалим на земята всичките ни хеликоптери", каза говорителят на полицията Джош Рубенстайн.

Повече информация и снимки: Vanityfair.com


 


Снимка: Instagram




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от