Свързани новини

23.01.2020 16:31

Новият водещ на bTV: Време беше за смяна на Слави

Видян 1851 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От Би Ти Ви показаха в сряда какво ще представлява новото вечерно предаване. То има много сходни характеристики с „Шоуто на Слави”, включително името му е вариант на предишната продукция – „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

 


Новият водещ, който е роден в Атина, носи гръцко име, защото баща му е грък, но от 5-годишна възраст живее в България. „Роден съм в Атина – люлката на демокрацията, сега живея в „Дружба” – гробът на демокрацията”, обяви той пред журналисти, демонстрирайки типа хумор, на който смята да заложи в работата си, предава Галерия.


 


Цитиридис е 25-годишен комедиант, започнал кариерата си като журналист, когато е на 18 години. Свирил е на барабани, работил е като аниматор в детски клуб, но звездата му изгрява, когато получава шанс да прави собствени програми в комеди клуб. Сам пише сценариите си, сам ги изпълнява като актьор, а когато прави интервюта, може сам да измисли въпросите, вместо да разчита да му ги диктуват в слушалка в ухото. Далеч по-симпатичен е от Слави Трифонов, трудно би могъл да мине за красавец, но пък е чаровен, има широка усмивка и със сигурност ще се сдобие с много фенки. Шефовете в Би Ти Ви първо го харесали за сценарист на предаването, а едва след това решили, че от него ще излезе добър водещ.


 


И действително Николаос знае как да печели публиката на своя страна. Ако трябва да се сравнява със своя предшественик, той е забавен колкото Слави, но за разлика от него не изглежда нито арогантен, нито авторитарен, нито агресивен и не всява страхопочитание. Освен това английският му е на много високо ниво, така че преспокойно би могъл да води интервюта с чужденци, без да ползва услугите на преводач и най-важното – без да се излага. Новият водещ обяви, че ни най-малко не се притеснява от неизбежните сравнения с Дългия. Той използва срещата с журналистите, за да сподели мнението си за смяната на Дългия: „Разгеле! Беше време!”. Освен това сподели с усмивка, че се чувства много добре в стола на предшественика си, защото столът бил нов и изключително удобен.

 


Въпреки всички демонстрации на добро настроение и самочувствие, в новия водещ се усещаше доза напрежение. И това не е изненадващо – на него е възложена задачата да заличи от съзнанието на зрителя лицето на Слави Трифонов, което той бе свикнал да гледа всяка вечер по едно и също време в Би Ти Ви в продължение на 20 години. Началният час на шоуто се запазва – 22,30, а финалът е час по-късно, в 23,30.


 


Стартът е на 27 януари – понеделник.


Не само това обаче е сходното между предишния и новия вариант на предаването. Както бе по времето на Дългия, и сега ще има бенд, само че не от десетки музиканти, а само от петима – в това число включва певицата Цвети, която по визия може успешно да съперничи на Славена Вътова, но за разлика от нея има изявен талант – може да пее и то много добре. Шеф на бенда е Десислав Данчев, известен като авер на Вики от „Мастило” – силната половинка на групата.


 


Коженото диванче на Слави е заменено от синьо-зелен фотьойл. Освен това край бюрото на водещия има наредени книги, които по думите му са на „старонемски” и му действат много ободряващо. На самото му бюро пък има пясъчни часовници – според Николаос пясъкът е от Созопол и е пълен с фасове.  Студиото е ремонтирано, свежо и много приятно. Сигурно, когато в него време Славена Вътова, ще изглежда още по-бляскаво.


 


Снимка: bTV




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак