01/03

Свързани новини

23.01.2020 12:33

Кейт Мидълтън в подкрепа на родителите

Видян 1614 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кейт продължава да защитава каузата си в помощ на децата в ранна възраст и стартира национално проучване, таргетиращо родителите на деца под 5 години.

Целта на проучването е да открие кои са най-големите проблеми в обществото, които ощетяват майките и бащите на следващото поколение. “5 big questions on the under 5s,“, както ще се казва изследването, ще се проведе в рамките на един месец, предава Tialoto.bg.

За да даде повече гласност на проучването и да ангажира по-голяма част от англичаните, ще проведе редица срещи из страната в следващите 24 часа. Първото събитие, на което присъства, бе в детския център “MiniBrum”, където децата сами са създали своята площадка за игра.

Там херцогинята разказа защо е решила да стартира проучването: “Надяваме се да събудим най-голямата до сега дискусия за развитието на децата по време на ранното детство, която да помогне да създадем позитивна и дълготрайна промяна в бъдещите поколения”.

Проучването ще стане част от инициативата на Кейт за подкрепа на децата в крехка възраст. През лятото тя обяви, че ще се фокусира върху тази тема, наред с другите й ангажименти към двореца.

Това е важен ход за Мидълтън, която се подготвя един ден да бъде кралица. Всеки член на семейството по традиция трябва да се обвързва с множество благотворителни организации, но управляващите фигури в монархията често избират и някаква конкретна тематика, към която да се насочат, и с която искат хората да ги запомнят. Принцеса Даяна например, бе избрала да се фокусира върху проблемите в Африка.

За събитието майката на три деца бе избрала стилна визия с риза в синьо-зелено от Tahitha Webb и панталон с широк крачол. Тоалетът й бе стилен, носещ настроението на пролетта, но същевременно и официален – перфектно подбран за повода.


 


Снимки: Instagram



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог