Свързани новини

16.01.2020 10:41

Меган с 1-ва поява след кралската криза

Видян 1571 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Докато в Бъкингамския дворец се водят преговори и се сключват сделки за преходен период, касаещи оттеглянето на херцозите на Съсекс като старши членове на кралското семейство, Меган Маркъл направи първата си поява на канадска земя.


 


Във връзка с благотворителната си дейност, преди часове тя посети приют за жени "Downtown Eastside Women"s Centre" във Ванкувър, който осигурява подслон, консултации, храна и други помощи на над 500 жени и техните деца всеки ден. На срещата с представителки на организацията съпругата на принц Хари е обсъдила редица проблеми, засягащи нежния пол в общността на канадския град.


 


Визитата ѝ се състоя часове, след като вчера папараци заснеха как брюнетката напуска величествената къща на стойност 14 млн. долара в град Виктория, Канада, в която прекара няколко дни, след като пристигна в страната миналата седмица. Напускайки имота, тя се отправи към местното летище, където се качи на хидроплан и отлетя за града в провинция Британска Колумбия.


 


От центъра публикуваха в официалната си Фейсбук страница снимка от посещението на Маркъл.


 


"Вижте с кого пихме чай! Херцогинята на Съсекс дойде днес, за да обсъдим проблемите, засягащи жените в общността ни", гласи посланието към фотографията, на която до Меган, широко усмихвайки се, позират 8 дами.


 


Пред в. "Daily Mail" член на персонала разкри, че посещението на бившата актриса е било изненадващо, тъй като те са разбрали за него едва когато тя вече е била в сградата и е поискала да се види с ръководителите, предава Dir.bg.


 


"Тя искаше да знае от каква подкрепа имат нужда жените в приюта", допълни още източникът, който определи срещата като приятна.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е