01/02

Свързани новини

15.01.2020 17:21

Саня Борисова в Атина

Видян 1942 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В София се спускат мъгли, а термометърът отчита минусови температури, но в съседна Гърция градусите са приятни и грее ярко слънце... Поне това показват снимките, които Саня Борисова публикува преди броени часове в своята Инстаграм страница.


 


В момента синеоката актриса се намира в столицата на южната ни съседка, макар и за ден, както сама отбелязва. Причината за посещението ѝ не е известна, но очевидно обаче Атина ѝ харесва, защото в публикацията си уточнява, че със сигурност отново ще се върне там поне за седмица, а думите ѝ са придружени от емотикон във формата на сърце, пише Dir.bg.


 


От изображенията се вижда, че красавицата е посетила Акропола, издигащ се върху скалист хълм над града. От всичко става ясно, че бившата съпруга на режисьора, актьор и модел Ники Илиев е очарована от най-известната запазена древна цитадела в страната, датираща от Микенската епоха, като се счита, че по онова време там е бил разположен царски дворец.


 


За разходката си брюнетката е избрала блуза с яка тип "поло", дънки с висока талия и обувки на висок ток. От кадър, който тя качи като история в сайта за фотосподеляне, се вижда, че е Саня е в компанията две свои приятелки, с които са се изкачили до величествения шедьовър на "Златния век" на Древна Гърция, издигнат по инициатива на Перикъл, под ръководството на скулптора Фидий.


 


"Нека портокалова Гърция в южна мелодия да прозвучи, нека ти поднеса нейния релеф - като мене: и нежен, и суров", гласи посланието на една от фотографиите на Борисова, което е цитат от творба на габровския поет Христо Банковски.


 


В социалната мрежа тя качи и снимка, на която пие кафе, облечена в розова сатенирана пижама, преметната с тънка бяла завивка, и наслаждава на слънчевите лъчи в двора на къща.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,