Свързани новини

14.01.2020 11:42

Най-голямото сватбено изложение в страната предстои

Видян 2353 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На прага на ново десетилетие, на 18-ти и 19-ти януари, най-голямото сватбено изложение в страната SOFIA WEDDING EXPO ще изпълни залите на „София хотел Балкан“ с красота, феерия и елегантност. Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.


Анета Пени, издател на списание „Сватба” и организатор на SOFIA WEDDING EXPO 2020 споделя: „Изложението събира под един покрив над 50 фирми от различните сфери на сватбената индустрия. Водещи професионалисти ще представят, всеки във своята област, най-новите тенденции при организирането на сватбения ден. Именно такава е и целта на изложението вече 12 години, винаги в началото на календарната година, да запознаваме младоженците и техните близки с актуалните новости, утвърдени и иновативни специалисти.“


Изложителите включват представители на водещи фирми за булчинска мода, сред които са българските дизайнери: Ирина Сардарева и „Къща на шапките“, Галя Долапчиева и Радостина Илиева – дизайнери на „Алегра“, модни къщи Estrella и Marcia, както и представители на световните брандове: Alfa Bride, Bridal House, Mille Bridal, Victoria Bridal и Love Bridal. Посетителите на изложението ще могат да се срещнат с професионалисти от сватбени агенции, кетъринг фирми, златарски магазини, филмови къщи, фотографи, декоратори, диджеи, бижутери, сладкари, фолклорна формация, дори с художник, който създава картина по време на сватбеното тържество.


Гостите на SOFIA WEDDING EXPO 2020 ще имат възможност да съберат идеи за интересни локации – хотели и ресторанти, за покани, аксесоари, сватбени торти, кетеринг фотобутки, цветя, козметика, лимузини, за специално светлинно и огнено шоу, както и за първи сватбен танц.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион