Свързани новини

14.01.2020 10:04

Връчиха наградите Изборът на критиците

Видян 2186 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лентата "Имало едно време в Холивуд" на режисьора Куентин Тарантино спечели голямата награда на "Изборът на критиците", като взе приза в категорията "Най-добър филм", предадоха световните агенции, цитирани от БТА.


25-ата церемония по раздаването на отличията се проведе в калифорнийския град Санта Моника. В списъка на филмите претенденти в категорията попаднаха "Ирландецът", "1917", "Паразити", "Брачна история", "Джоджо Заека", "Жокера" и "Малки жени".


Наградата "Изборът на критиците" за най-добра режисура си поделиха британецът Сам Мендес за филма "1917" и южнокореецът Пон Джун-хо за кинотворбата "Паразити".


Наградите "Изборът на критиците" се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи в САЩ и Канада в телевизиите, радиостанциите и интернет-изданията. Това професионално сдружение обединява над 250 души и е считано за най-голямата по рода си организация в Северна Америка.


Популярните дами вдигат високо модната летва с всяка своя поява на червения килим, който този път, за да подхожда на звездите, слезли от небето на земята, бе в син цвят. Поради тази причина всички очакват чудеса от Оскарите, които са най-значимото и бляскаво събитие за киноиндустрията през годината, пишe Dir.bg.


За разлика от повечето гала вечери, през вчерашната нямаше излишна помпозност и екстравагантност сред тоалетите, озовали се под светлините на прожекторите. Единственият куриоз, разбира се, бе Били Портър, който е превърнал ексцентричността в своя запазена марка. Актьорът не изневери на себе си и пристигна в синьо-зелена рокля без ръкави, дело на "Hogan McLaughlin". Дрехата бе с дължина до земята, като полата бе на широки гънки, а под нея се подаваха бели обувки на високи платформи. Визията му бе допълнена от авангардни пръстени - на всеки пръст, големи гривни, масивно колие и множество временни татуировки на пеперуди, изпъстрили гърба и ръцете му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат