Свързани новини

07.01.2020 11:27

Феновете искат Анистън и Брад Пит да се съберат

Видян 1162 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фактът, че бившите съпрузи Дженифър Анистън и Брад Пит се събраха на червения килим за Златните глобуси хвърли мнозина техни фенове в екстаз.


„Беше невероятно да видим как Дженифър е толкова горда от победата на Брад“ и „Всички видяхме колко влюбено гледаше Дженифър. Не може ли вселената най-накрая да ги събере?“ гласят само част от коментарите на развълнуваните фенове в социалните мрежи, предава Монитор.


„Исках да доведа майка ми на церемонията тази вечер. Но напоследък, когато ме видят до някоя жена, веднага пишат, че се срещаме и това щеше да е неловко“, пошегува се по време на речта си Пит, след като прясно бе спечелил приза си за „Имало едно време в Холивуд“.


Камерите веднага показаха реакцията на Дженифър Анистън, която не спираше да се усмихва на словата на бившия си. Самата тя си тръгна без награда, въпреки че бе номинирана с новия си сериал „Сутрешното шоу“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Ginger Juice 08.01.2020 08:18

    Аз не съм им фен, но все пак и аз им стискам палци те да се съберат пак!Старата любов ръжда не хваща! Глупавата Анджи, ако имаше поне малко достойнство, щеше да спре да се унижава и да се бута там, където не я искат! А е очевидно, че и родителите на Брад, и самият той не я искат и че не я харесват! Най - добре е тя да се откаже от тези интриги и да си намери друг съпруг и друг баща за децата си! Още повече, че от самото начало тя се е набутала помежду им, възползвайки се от момента, в който Брад и Дженифър са били скарани! А това, че има деца от Брад по никакъв начин не я прави по - привилегирована! Важното е все пак той чия компания избира, а очевидно той се чувства по- добре в компанията на Анистън!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще