01/02

Свързани новини

07.01.2020 10:20

Благо подкара тузарско возило за ЧНГ

Видян 1320 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият полузащитник на националния отбор по футбол Благой Георгиев си е подарил за празниците свръх скъпо бижу на 4 колела.

Спортистът натиска педала на чисто ново BMW 750, чиято цена в официалния дилър на германския автомобилен концерн у нас може да прескочи 250 хиляди лева с екстрите, пише Телеграф.



Те дори успели да щракнат Благо с новата му придобивка на шосето, непосредствено преди летището. Според нашите източници преди няколко дни Георгиев се е отбил до аеродрума, за да изпрати важен човек от футболния елит на Русия.



В залата за излитащи полети пред гишетата за чекинга, Благо бил чут да споменава по телефона си, че изпраща "директора на Оренбург". "Спомена само името Андрей. Двамата се сбогуваха продължително, изглежда са близки. Познахме Благо на един от светофарите преди летището и усяхме да го снимаме в движение", коментираха източници.



Справка в сайта на Оренбург, чийто екип Георгиев носи през сезон 2016/2017, показа, че руският му гостенин е Андрей Тепляков - един от директорите на бившия му клуб. Явно дори и след края на престоя на Благо в отбора, двамата са запазили приятелството си.



Прави впечатление, че в последната половин година, Благо се бръкна много надълбоко и се сдоби със скъпа движима и недвижима собственост. Припомняме, че след като Златка Райкова го дари със син, Георгиев купи цял етаж от сграда в комплекс от затворен тип, в който живее и бившият президент Петър Стоянов. Новата му луксозна придобивка с логото на BMW ускорява до 100 км/ч за 4.1 секунди, а под капака се криет 530 конски сили.   


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.