Свързани новини

06.01.2020 09:01

Алекс Сърчаджиева: 2019-та беше най-ужасяващата година в живота ми

Видян 1033 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„2019-а беше най-ужасяващата година в живота ми", изповяда се пред колегите си от Нова тв водещата Алекс Сърчаджива, предава Монитор.


 


"Надявам се 2020-та да ми донесе хубави емоции. Макар че утре е 6 януари и се навършва една година, откакто Иван си отиде. Истината е, че 2019-а година е абсолютно изгубена за мен, като кошмар. През нея си отидоха още много големи личности: Ламбо, Стоянка Мутафова, Йосиф Шамли, много хора на изкуството. Надявам се 2020 година е по-хубава!“, сподели Алекс.


 


„Винаги съм си правила равносметка. Не е нужно да ми се случи някакъв катаклизъм, за да се запитам защо това ми се е случило. Явно това е моят път, който трябва следвам и да науча тези уроци. Надявам се да бъда достатъчно силна, за да се справя с всичко това, през което все още преминавам и да мога да отгледам детето си по достоен начин“, сподели водещата на новия риалити формат „Игри на волята“, който беше сред най-гледаните предавания тази есен. Сърчаджиева се похвали, че е обградена с добри приятели, които й помагат за отглеждането на дъщеря им с Ласкин – София.


 


Утре се навършва една година от смъртта на съпругът й Иван Ласкин, за когото тя сподели в ефир: „Искам да му кажа, че много го обичам и че ужасно много ми липсва и хиляди други неща. Вярвам, че човек отива на друго място и животът му продължава. Вярвам, че той е някъде там и ни пази!“




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Отцепиха района до детска ясла в Русе заради тяло

Откриха тяло до ясла в Русе, районът е отцепен

Отцепиха района до детска ясла в Русе ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв