Свързани новини

03.01.2020 16:17

И Виолета Сиракова очаква дете

Видян 2828 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Виолета Сиракова-Коруджиева очаква второто си дете. По-малката дъщеря на Илиана и Наско Сиракови мина под венчило това лято, а ето, че новата 2020 г. ще й донесе още много радостни поводи.

"Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати мечти и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне такъв е планът!) нямам търпение !", написа Виолета в Instagram и сподели снимка, на която позира заедно със съпруга си, показвайки, че е бременна.

"Пожелавам ни още “непланувани” изненади, пътувания, професионални успехи и все така да продължаваш да ме караш да се смея от сърце, ти и Илиана сте моето всичко“, завършва постът на Виолета.

Младата майка (първата от ляво на дясно на снимката) и съпругът й Георги Коруджиев вече имат едно дете - 3-годишната Илиана.

На връх Коледа по-голямата сестра на Виолета - Славея, също обяви, че е бременна, като също сподели щастливата новина в социалните мрежи.

"Първо искам да ви благодаря от сърце за личните и празнични пожелания, с които обсипахте мен и семейството ми! Нека тази година донесе на всеки от вас здраве, спокойствие и много щастие. Нека се сбъдват мечтите и желанията, и нека радостта не напуска домовете ни. Обичам ви", написа Славея във Facebooк, където поздрави своите последователи за настъпването на новата година.

Източник: Тialoto.bg



Снимка: Булфото



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни