Свързани новини

30.12.2019 12:12

Уайнстийн с поредно обвинение за ЧНГ

Видян 1354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Харви Уайнстийн може да се сдобие с поредно обвинение за Нова година. Срещу филмовия продуцент са заведени 8 нови дела за сексуално посегателство.


 


Според световните медии, един от случаите е напълно доказан, а по останалите се събират още документи, предава Tialoto.bg.


 


Според източници на TMZ, Уайнстийн се е подложил на операция на гръбнака не заради това, че здравословното му състояние го изисква, а да забави за известно време процеса срещу него. По този начин адвокатите му ще спечелят известно време, за да подготвят защитата.


 


Според Дона Ротуно - един от юристите в екипа му, твърденията за операцията напълно не отговарят на истината.


 


"Преди да влезе в съдебната зала на предишното дело, той дори се опита да остави проходилката си в колата и да ходи сам, но болката бе твърде силна. Целта му никога не е била да търси съчувствие. Появиха се ужасно много фалшиви новини за състоянието му", обяснява адвокатът.


 


По-рано срещу  Харви Уайнстийн бяха повдигнати общо пет дела, свързани със различни видове сексуално посегателство. Той все още отрича вината си.


 


„Направил съм повече филми, режисирани от жени и предназначени за жени от всеки друг режисьор в Холивуд. Говоря за времето преди 30 години. Не говоря за сега, когато е лесно да се прави филм. Но аз направих първите филми, режисирани от жени. Но сега заради тези обвинения, всичко отиде на вятъра, всичко се изврати. И моите произведения сега са забранени", коментира продуцентът в едно от последните си интервюта, където говори за процесите срещу него.


 


Снимка: Getty Images




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп