01/03

Свързани новини

30.12.2019 09:57

Деми Ловато запечата кръщението си в река Йордан с татус

Видян 1281 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившата старлетка на „Дисни“ Деми Ловато продължава да увеличава колекцията си от татуировки. Последната, която певицата показа на последователите си в социалните мрежи, е дело на талантливия артист Алесандро Капоци. По рисунката той е работил в продължение на 8 часа дни преди Коледа, като татусът символизира „прераждането“ на Ловато, което тя изживя след като се кръсти в река Йордан.



"Почувствах се все едно получавам нов живот. Това пътешествие беше много важно за здравословното ми състояние, за сърцето и душата ми. Благодарна съм за спомените, които имам от там и за възможността да преоткрия отново Бог в сърцето си", написа Ловато в Инстаграм по повод визитата си в Израел.


 


„Създадохме тази татуировка, за да покажем прераждането на духа. Тъмните крила представят лошите моменти, а фактът, че те избледняват обяснява как тя винаги е продължавала напред“, сподели и татуистът.


 


През последната година изпълнителката на Tell Me You Love Me отпразнува една година трезвеност. Наскоро пък стана ясно, че тя се е разделила с приятеля си – бейзболиста Остин Уилсън.


 


Междувременно още в началото на новата година феновете ще видят любимката си отново на малкия екран. Ловато има специално участие в новия сезон на „Уил и Грейс“, където ще изиграе една от потенциалните сурогатни майки в списъка на Уил. Това не е единственият й актьорски ангажимент обаче, тъй като скоро след това певицата ще участва и в игралния филм на Уил Фарел и Netflix „Евровизия“.


 


Източник: Монитор


 


Снимки: Alessandro Capozzi/Инстаграм



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева