01/02

Свързани новини

27.12.2019 14:27

Принц Джордж и принцеса Шарлот на празнична служба с родителите си

Видян 1901 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Джордж (6 г.) и принцеса Шарлот (4 г.) дебютираха в ежегодното шествие до църквата "Света Мария Магдалена", което се състоя вчера сутринта.


 


Малките аристократи тръгнаха от имението Сандрингам в Норфолк заедно с родителите си Кейт Мидълтън и принц Уилям, стоейки неотлъчно до тях и държейки ги за ръка през цялото време. Принц Луи, който след няколко месеца ще навърши 2 г., не придружи семейството си за празничната служба, понеже все още е прекалено малък, предава Dir.bg.


 


За събитието херцогинята на Кеймбридж бе избрала дебело сиво палто с двуредово закопчаване и косъм на яката и на ръкавите, чиято дължина стигаше малко над глезените ѝ. То беше прибрано в талията с колан. Масленозелената ѝ шапка и обувки на висок ток кореспондираха перфектно с връхната дреха на Шарлот, която носеше и тъмносин чорапогащник, подхождащ цветово на костюма на брат ѝ, както и на облеклото на баща ѝ.


 


Семейството се превърна в център на всеобщото внимание, но децата със сигурност бяха тези, които очароваха множеството, неспособно да отлепи поглед от тях.


 


И докато принц Хари, Меган Маркъл и Арчи не бяха част от събитието, защото прекарват празниците в Канада при майката на Меган - Дория Рагланд, всички останали членове на кралската фамилия бяха налице, включително кралица Елизабет Втора, принц Чарлз, херцогиня Камила, принцеса Беатрис и др.


 


Въпреки че херцозите на Съсекс предпочетоха да нарушат традицията, тъй като през последните 2 години посрещнаха Рождество Христово във Великобритания със семейството на Хари, те все пак поздравиха всички с черно-бяла коледна картичка, на която позират на фона на голяма украсена елха. На изображението, споделено в официалния им Туитър акаунт, Меган и съпругът ѝ се усмихват широко, гледайки към сина си, който пълзи на четири крака към фотографския обектив с любопитство, преливащо в очите му.


 


Снимки: Getty Images




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева