Свързани новини

13.12.2019 10:02

Обмислят продължение на Диви и щастливи

Видян 1746 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На какви нови приключения могат да се натъкнат „престъпничките по недоразумение“ Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) и ще могат ли да „играят“ в един отбор с прецизния до мозъка на костите си инспектор Донев (Александър Сано)?


 


Със задачата да отговори на тези въпроси вероятно ще се нагърби обмисляното вече продължение на новия български филм „Диви и щастливи“, предава Монитор.


 


„Почти нямаме прожекция, след която да не дойдат хора при нас и да ни питат кога ще направим втория епизод“, разкри пред „Монитор“ Сано, който освен че участва в една от главните роли, е и продуцент на заглавието.


Въпреки че екипът създава „Диви и щастливи“ без никакво намерение да превръща историята в поредица, именно силният интерес на публиката провокира Маринова, Сано и режисьора Мартин Макариев да започнат все по-сериозно да обсъждат опцията за втора част.


 


„Налага ни се да го мислим вече. Имаме дори доста интересна идея. Нека обаче първо видим какво ще се случи с „Диви и щастливи“, допълва още екранният полицай.


 


Резултатите към момента са красноречиви. Само в дебютния си уикенд на екран филмът грабна вниманието на 22 000 зрители. Така за тази година той стана рекордьор като най-гледано българско заглавие в период, обхващащ първите три дни в киносалоните. Към момента – две седмици след премиерата, „Диви и щастливи“ е проследен от над 40 000 души, а от боксофиса генерира печалби в размер на 396 883 лв.


 


С още няколко хиляди пък се увеличава броят на зрителите на „Диви и щастливи“ от прожекциите, които Маринова, Сано и компания организираха във Великобритания.


 


Походът на филма към киносалоните не само у нас, но и по света, продължава. Още на 11 януари екипът ще отпътува към Виена, за да представи заглавието там. Предстои и мащабно турне в Германия, като във филмовата обиколка са включени поне шест града, сред които и Берлин. „Диви и щастливи“ тръгва по кината още в Македония, а към момента се водят преговори това да се случи и в Сърбия. Предстои Боряна и Мила да забавляват киноманите със случайното си престъпление и в Латинска Америка.


 


Междувременно само преди ден на бял свят се появи и официалният саундтрак на заглавието.


 


Общо 18 парчета звучат в албума зад който стои Антони Рикев. В него фигурира и едноименната песен на D2 и 100 Кила. Александър Сано, когото феновете знаят и като идеен двигател на Братя Мангасарян, също се разписва с участие в поне три от изпълненията в саундтрака.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“