Свързани новини

06.12.2019 11:00

Гаджето на Лео ди Каприо коментира голямата разлика в годините им

Видян 1704 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато има голяма разлика в годините между двама души, които са във връзка, повечето хора са на мнение, че по-младата половинка преследва лични облаги. А ако по-възрастната страна във взаимоотношенията е популярна личност, то тогава ситуацията се счита за напълно ясна.


Такъв е и случаят с Леонардо ди Каприо и Камила Мороне, която е с 23 г. по-млада от актьора, предава Dir.bg.


Още откакто стана ясно, че двамата са заедно, почитателите на звездата от "Титаник" упрекват аржентинската манекенка, че е с него заради парите и славата му.


Дълго време красавицата, която направи своя дебют на голям екран през тази година с филма "Mickey and the Bear", мълча по темата. Нейни близки, обаче, разказаха пред американската преса, че тя е наистина разстроена от коментарите, които чете за себе си и предполагаемите причини, поради които е с носителя на "Оскар".


Сега обаче 22-годишната Мороне говори открито пред "Los Angeles Times", казвайки, че възрастовата разлика не я притеснява.


"Има толкова много примери, при това не само в Холивуд, но и в световната история, в които романтично обвързаните хора ги делят години. Мисля, че всеки трябва да има правото да се среща с този, с когото поиска", заяви тя.


Актрисата, изградила име първо в модните среди, каза, че разбира хората, които постоянно се интересуват от връзката ѝ с Ди Каприо.


"Вероятно и аз бих била любопитна на тяхно място", призна.


Тя сподели, че чака с нетърпение мига, в който ще започне да трупа признание заради работата и таланта си.


"Сега, след като филмът с мое участие достига до все повече хора, започвам бавно да "получавам идентичност" извън любовния си живот. Което е разочароващо, защото според мен един човек не трябва да бъде определян от личните си отношения с някого. Разбирам обвиненията, но съм убедена, че това постепенно ще премине и ще спре да бъде тема за дискусии", каза Камила.


Двойката е заедно от декември 2017 г., но връзката им стана публично достояние едва през август 2018 г. Последното официално събитие, на което тя придружи Леонардо, беше филмовия фестивал в Кан тази година, в рамките на който бе представен последният филм с участието на актьора "Имало едно време в Холивуд".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са