Свързани новини

04.12.2019 15:07

Радева, Мелания и Кейт на срещата на върха на НАТО

Видян 1357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В момента Лондон е приютил лидерите на НАТО, които се намират в британската столица за срещата на върха.


И докато те обсъждат състоянието на Алианса, придружаващите ги дами преподават уроци по мода, появявайки се на организираните събития по този повод облечени със стил, пише Dir.bg.


Вчера вечерта Борис Джонсън, даде официален прием за държавните и правителствени ръководители на страните, членки на международната организация, който се състоя в резиденцията на британския премиер на "Даунинг стрийт" 10. Сред гостите беше и президентът на България - Румен Радев, който бе придружен от съпругата си Десислава. Г-жа Радева пристигна облечена в дълго бяло палто с две копчета в предната си част, под което се подаваше нежна светла рокля с дантела на флорални мотиви. За да завърши цялостната си визия, тя се бе спяла на златиста чанта-клъч, която кореспондираше с декоративните катарами на черните ѝ обувки на нисък ток.


До нея президентът носеше класически черен костюм, който бе съчетал с бяла риза и червена вратовръзка на бели точки. Преди да влезе на мероприятието, Десислава постави топка с българска шевица на коледното дръвче пред входа на резиденцията.


Малко по-рано кралица Елизабет Втора и принц Чарлс бяха домакини на тържество в Бъкингамския дворец по случай 70-годишнината на НАТО, на което Мелания Тръмп безспорно се превърна в център на вниманието. Първата дама на САЩ е известна с безупречния си вкус към модата - факт, който тя не спира да доказва. За специалната вечер тя бе избрала тоалет, с който просто нямаше как да остане незабелязана.


Стопанката на Белия дом блестеше в яркожълто палто тип пончо на марката "Valentino", чиято дължина стигаше малко над глезените ѝ. Ефектната дреха е част от тазгодишната есенна колекция на модната къща. Под него тя носеше пурпурна рокля, от която се виждаха единствено дългите ѝ ръкави. Тя бе завършила външния си вид с чифт велурени обувки на висок ток в същия цвят.


Държавният глава на САЩ бе избрал тъмносин костюм, съчетан с бяла риза и вратовръзка в кралско синьо, а на ревера си носеше значка с формата на американския флаг.


Сред присъстващите в двореца бе и херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, която този път не беше придружена от принц Уилям. За повода Кейт се бе спряла на тюркоазено зелена рокля с дълги ръкави, през чиято талия минаваше широк колан. Визията ѝ се допълваше от чифт деликатни висящи обеци, обсипани с камъни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион