Свързани новини

04.12.2019 14:05

Лили разпродаде трите концерта в НДК

Видян 1084 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде и трите концерта в първа зала на НДК, които ще се проведат на 8, 9 и 10 декември. По план тя трябваше да се поклони пред меломаните в София в две поредни вечери, но поради голям интерес в графика й се появи и третата дата.


В деня на първата изява в столицата излиза и новият албум на голямата певица – "Севдана". Той ще бъде във формата на грамофонна плоча с 10 неиздавани песни, сред които новите сингли "Севдана", "Главна роля", "Мигът и любовта", "Бурната река" и "Бялата птица".


Отделно ще излезе двоен компактдиск със същото име, който ще съдържа 32 песни – 10-те от плочата и 22, лично селектирани от Лили за многобройната й армия от фенове. Новата продукция на Иванова ще бъде налична и във всички дигитални платформи за музика.


Припомняме, че тазгодишното национално турне на изпълнителката на „За тебе бях“ премина през градовете Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен, Хасково, София (ресторант "Лебед", Панчарево), Варна и Пловдив. В Града под тепетата Лили зарадва феновете си с първото изпълнение на песента „Севдана“.


Източник: Monitor


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп