Свързани новини

03.12.2019 09:42

Кейт под прикритие

Видян 1040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Свикнали сме да виждаме всяка стъпка на известните личности и още повече на представители на кралското семейство. С влизането си в двореца всяка двойка знае, че техният личен живот ще е наблюдаван внимателно и коментиран постоянно.

Принцовете Хари и Уилям и техните съпруги – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл вече са свикнали да дават интервюта и да позират за снимки. Колкото и да се опитват, четиримата не могат да избягат от обектива на папараците и журналистите.

Досега. Според източници на Острова, Кейт Мидълтън е успяла да се укрие два дни в детско отделение на голяма лондонска болница. Списание „People“ съобщава, че херцогинята на Кеймбридж е следяла персонала, както и майките, за да наблюдава ранното развитие на децата.

„Мисията“ е била изпълнена в края на ноември, а според „People“, има дори официално съобщение за нея. „Херцогинята на Кеймбридж и кралската фондация днес приключиха работа с детското отделение в болница Kingston в Лондон“, пише в съобщението. Повече подробности не се съобщават, но според източници, Кейт е посветила времето си на всички пациенти в отделението.

Това не е първата подобна проява на херцогинята. През 2018 година тя обяви проекта „Early Years“, който се фокусира върху осигуряването на по-добро социално и емоционално бъдеще на децата.

Тази година Кейт отвори още един детски хоспис като част от проекта. Там ще бъдат лекувани деца, които страдат от животозастрашаващи заболявания.




Източник: Tialoto.bg



Снимка: Instagram



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог