Свързани новини

02.12.2019 17:22

Лорина сменя много лица в новия клип на Графа

Видян 1764 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Талантливата актриса и певица Лорина Камбурова е главното действащо лице в новия клип на Влади Ампов-Графа към песента „Страничен набюдател“, която даде и заглавието на последния му албум.


 


За снимките Лорина сменя множество лица, за да пресъздаде посланието на баладата. Графа кодира в текста си провокация към феновете си да се замислят за ролята си в собствения си живот, за това колко самотни са хората, които сочат с пръст и мразят, за това че положението в обществото не е това, което ни прави “хора”, че обикновеният човек е този, който мечтае, върви напред, изправя се пред трудности, преодолява ги и продължава, предава Монитор.


 


Само за няколко дни видеото е гледано над 50 000 пъти. В него участие взимат още осемгодишните Никол Ампова, Деа и Стефан Иванови, както още и Ангела Канева, Емона Илиева, Галина Томова, Сузана Мирчева и Пламен Славов. Песента „Страничен наблюдател“ е последната, която Графа включва в новия си албум. Първоначално я записва само с глас и пиано. Впоследствие кани Румен Бояджиев-син, който му помага за оркестрацията, изпълнена от камерен оркестър Софийски солисти. Споделя, че я е написал на един дъх и категорично припознава заглавието й за име на албума си. Компакт-дискът излезе само преди няколко месеца, а вече е със златен статут и очаква своя плакет от БАМП. Видеото също не е било лесна задача, след като заедно с режисьора Бойко Щонов минават през няколко версии преди да се спрат на този финален вариант.


 


“Страничен наблюдател”, най-големите хитове и песни от новия албум на Графа ще прозвучат на открито, на първия самостоятелен концерт на изпълнителя на стадион “Българска армия”. Голямото музикално събитие ще се състои на 10 юни 2020 г., а билетите за него вече са в продажба в мрежата на Eventim.


 


ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец