01/02

Свързани новини

30.11.2019 09:01

Цветана Манева, Бел Хинова и Прея с призове Жена на годината

Видян 3947 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Церемонията с 14-годишна история за пореден път доказа, че женската сила не познава граници, преодолява всички ограничения и не се спира пред нищо.


 


Във вълнуващата вечер вдъхновяващи и достойни за възхищение дами излязоха на сцената, за да приемат статуетката, символ на оценката на GRAZIA към техните постижения, пише Dir.bg.


 


 


Ето и кои са победителите във всяка една от категориите:


 


Статуетката за "Жена на годината 2019" в категория "Модели" връчи Ирина Лазова, кънтри мениджър на Answear за България, а победител стана момичето с интернационални мечти и успехи Белослава Хинова - Бел, модел на Ivet Fashion. Красавицата ни благодари за номинацията и на родителите си, които са я възпитали.


 


В категория "Дизайнери" наградата беше връчена от Йоана Мокану, груп бранд мениджър на Nestle и отиде при Кристина Панчева, която стартира свой бранд за бижута "Ефир".


 


"Аз съм едно обикновено момиче с големи мечти!", каза тя, държейки гордо статуетката на "Жена на годината 2019".


 


Георги Тошев имаше честта да връчи статуетката в категория "Актриси" на Весела Бабинова, която тичайки от представление, буквално влезе в залата секунди преди връчването на наградата. Талантливата актриса призова публиката по-често да ходи на театър и благодари на останалите 3 номинирани дами в категорията, защото призна, че се вдъхновява от тях всеки ден.


 


Любомир Мораров, продуктов мениджър на "Ревалид" за България връчи статуетката в категория "Музика" на Прея. Развълнувана тя каза:


 


"Имах си реч, но честно казано се изпари в съзнанието ми. Много ви благодаря, че сте гласували за мен. 2019-а ми беше най-щастливата година."


 


По средата на церемонията се излъчи вдъхновяващо видео от Мишел Обама, в което тя разказва за мотивацията си за промяна и порива си постоянно да се променя.


 


За "Жена на годината 2019" в категория "Спорт" вотът на публиката определи Нургюл Салимова, а наградата бе връчена от спортния журналист Ники Александров. Поради невъзможност да присъства, статуетката прие Даниела Христова от треньорския състав на Нургюл.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.