Свързани новини

29.11.2019 11:41

Мадона отмени 3 концерта

Видян 1334 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американската поп звезда Мадона отменя три концерта от турнето си в Бостън по нареждане на лекарите й заради "непосилна болка", съобщи певицата в "Инстаграм" профила си.


В публикацията си тя моли феновете й да извинят това непредвидено стечение на обстоятелствата и обяснява, че да излиза на сцената всяка вечер й носи огромна радост и приема отмяната на концерти като вид наказание за себе си. "Болката, която изпитвам в момента, обаче е непосилна и трябва да си почивам и да следвам предписанията на лекарите, за да мога да се върна по-силна и по-добра и да продължа пътуването на Madame X заедно с всички вас", допълва тя.


Ден преди това съобщение певицата публикува в "Инстаграм" видео как си взема "обичайната ледена вана за множеството ми наранявания", внушавайки, че усилията по настоящото турне, с което представя последния си албум Madame X, имат своите последствия върху тялото на 61-годишната изпълнителка.


В това турне Мадона избягва големите концертни зали за сметка на гостувания в по-малки местни локации. Очаква се следващите й изяви да са четири концерта във Филаделфия, които ще започнат на 7 декември, след което й предстоят седем в Маями. В края на януари я очакват и 15 вечери в Лондон, следвани от други 13 в Париж.


Мадона е известна с това, че не обича да отменя концерти и много рядко е прибягвала до такава стъпка в цялата си 37-годишна кариера, отбелязва Би Би Си.


Малко по-рано тази седмица тя стана обект и на обвинения в плагиатство от електронния продуцент Кейси Спунър, който заяви, че е останал извън кредитите на сингъла God Control от новия й албум и настоя да получи 1% процент от печалбите й от турнета. До момента тя не е отговорила лично на обвиненията, допълва "Гардиън", цитирано от Dnes.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева