Свързани новини

27.11.2019 10:35

Джони Деп ще обиколи UK с Hollywood Vampires

Видян 1057 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Супергрупата на Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери от Aerosmith – Hollywood Vampires, обяви мини турне във Великобритания идната година. Обиколката ще започне на 2 септември в Лийдс и ще приключи на 6 септември в Бирмингам, като ще спре и в Глазгоу и Лондон, предава Монитор.


Алис Купър обеща на феновете "най-високоенергийните хард рок спектакли за годината". "Това шоу предлага по нещо за всеки. Обичам да се шегувам, че Hollywood Vampires са най-скъпата клубна банда в света. Много хора обаче не осъзнават, че ние сме истинска рок група, а не просто някаква новост. Не бих продължил да се занимавам с това, ако не бяхме толкова страхотни. Разбираме се добре, помежду ни има химия. Никога не се уморявам да свиря с тези момчета", казва още Купър.


"С нетърпение очаквам следващото лято, за да тръгнем отново на път с момчетата. Ще бъде страхотно да изпълним някое и друго парче от новия ни албум, както и трибюти към покойните ни приятели", казва на свой ред китаристът Джо Пери.


Концертната обиколка догодина е в подкрепа на новия албум Rise на групата, който излезе на музикалния пазар през юни. За разлика от първия албум - Hollywood Vampires, издаден от триото през септември 2015 г., новата тава включва предимно оригинална музика. В нея фигурират само три кавъра. Сред тях е и Нeroes на Дейвид Боуи в изпълнение на Джони Деп.


Бандата Primal Scream ще ги подгрява на концертите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци