Свързани новини

26.11.2019 10:05

Тейлър Суифт подобри рекорд на Майкъл Джексън

Видян 1169 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тейлър Суифт спечели общо шест награди на церемонията на Американските музикални награди,


Певицата беше обявена за изпълнител на годината, за най-добра поп/рок изпълнителка, за най-добра съвременна изпълнителка, най-добра изпълнителка на десетилетието и грабна още две награди - за най-добър поп/рок албум на годината за Lover и за най-добро видео - това към парчето You need to calm down.


Преди тази церемония Суифт имаше общо 23 Американски музикални награди, печелени в различни години. С новите шест тя подобри рекорда на Майкъл Джексън, който имаше общо 24 награди.


Суифт благодари на феновете си, които са я подкрепяли през всичките тези години. Тя произнесе емоционална благодарствена реч пред просълзените си родители.


Певицата Били Айлиш грабна две награди - за нов изпълнител на годината и за най-добър изпълнител на алтернативна музика. Звездата Лизо, която миналата седмица получи най-много номинации за "Грами" – цели 8, си тръгна от церемонията с празни ръце.


С три награди бе отличен Калид - за любима песен в категорията соул/R&B за парчето Soul, за любим албум в същия стил за Free Spirit и за най-добър поп/рок изпълнител.


За най-добро поп/рок дуо или група бяха отличени BTS, а за най-добра поп/рок песен Without me на Холзи. BTS получиха и наградите за турне на годината и за най-любим изпълнител в социалните мрежи.


В категорията за най-добър дует бе избрана песента Senorita на Шон Мендес и Камила Кабело.


Рапърът Пост Малоун, който бе с най-много номинации (общо седем), спечели приза за най-добър рап/хип-хоп албум за Hollywood's Bleeding. Карди Би грабна наградата за любим рап/хип-хоп изпълнител, а за най-добра рап/хип-хоп песен бе отличен дуетът на Lil Nas X и Били Рей Сайръс Old Town Road.


В категориите за най-добър соул/R&B изпълнител и изпълнителка победиха съответно Бруно Марс и Бионсе.


В кънтри категориите за най-добра певица наградата грабна Кари Ъндърууд, а за най-добър изпълнител - Кейн Браун. Кари Ъндърууд получи отличието и за най-добър кънтри албум за Cry Pretty.


Церемонията се открои със запаметяващите се изпълнения на Грийн Дей, Шаная Туейн и Тони Браксън.


Източник: Monitor



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния