Свързани новини

25.11.2019 17:21

Kардашян: Mеган и Хари имат нужда от уединение

Видян 1617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ким Кардашян Уест се застъпи за Хари и Меган за пореден път. В интервю за австралийското издание „The Sunday Project“, риалити звездата изтъкна, че двамата се нуждаят от уединение.


 


Риалити звездата, която също доста често е преследвана от папараци, изрази съчувствието си към херцога и херцогинята на Съсекс, които наскоро заведоха дело срещу таблоиди, публикували неверни твърдения за тях.


 


„Мисля, че всеки си има свой собствен път, който да извърви. Мисля, че техният трябва да е абсолютно личен. Знаете ли какво е преживяла майката на Хари?“, каза тя и изтъкна, че не е лесно да си постоянно под светлината на прожекторите и да те преследват папараци.


 


„Не мисля, че някой наистина може да разбере какво всъщност се изисква от тях. Но мисля, че като по-възрастна и майка на деца, бих искала да са на по-безопасно място“, посочи съпругата на Кание Уест. 


 


Ким изтъкна, че определено разбира защо Хари и Меган искат да се отделят от кралското семейство и се говори, че ще напуснат Острова. „Те трябва да отделят малко време за себе си и да намерят уединението, от което имат нужда“, допълни тя.


 


По-рано този месец бе съобщено, че херцогът и херцогинята на Съсекс няма да прекарат Коледа с кралското семейство, а с Дория Рагланд – майката на Меган, в САЩ.


 


Източник: Tialoto.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог