Свързани новини

25.11.2019 11:07

НиЛо замени Дубай с Милано

Видян 1289 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди 10 дни най-обсъжданата пейлейтка у нас - Николета Лозанова, реши да замени сравнително ниските температури у нас с жаркото дубайско време. Тогава брюнетката взе дъщеря си Никол и отлетя за Обединените арабски емирства, където отседна в най-скъпия хотел "Bulgari Resort", предава Dir.bg.

През уикенда, обаче, тя реши отново да смени пейзажа и замина за втория по-големина град в Италия, известен още като една от световните столици на модата - Милано. За последно половинката на Ники Михайлов, вратар на футболния отбор "Левски", беше там през август т.г., когато сподели в социалните мрежи горещи кадри от престоя си.

Днес, както личната ѝ традиция повелява, Лозанова публикува в официалната си Инстаграм страница нови снимки, с които разкри на своите последователи мигове от престоя си. На тях се вижда, че тя е отседнала в един от най-луксозните хотели, които мястото може да предложи на своите посетители, а именно "Armani Hotel Milano", разположен в сърцето на града, където са всички важни забележителности.

Сградата датира от 1930 г., а проектът е на Енрико Графини. Всяка една от 95-те стаи носи духа на бранда и включва обзавеждане от "Armani Casa", осигурявайки на гостите си комфорт и отдих в уединение.

Две от изображенията Лозанова е заснела в огледалото на асансьора, като на първото носи къс дънков гащеризон, чиито копчета в предната горна част е оставила разкопчани, разкривайки гърдите си. На другото е облечена в спортно облекло - цикламен топ над пъпа и бяло свободно долнище, които е комбинирала с високи чорапи и маратонки в тон.

На третата фотография тя се намира в една от мраморните бани, с които е известен хотела, като позира седнала на пода в бежов корсет, съчетан с ефирна плисирана пола в цикламен цвят, падаща на етажи, и същите обувки.

Но престоят ѝ в Италия не беше продължителен, понеже преди 12 часа тя сподели снимка - под формата на история, на която разкрива нощна София отвисоко, най-вероятно заснета от самолета, с които се е прибрала отново в родината. Съдейки по стикера, изобразяващ момиче с палец, сочещ надолу, очевидно плеймейтката не е щастлива от завръщането си у дома.


 


Снимки: Instagram



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион