01/02

Свързани новини

21.11.2019 17:11

Кралица Летисия – символ на испанската есен

Видян 2214 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дори и да не иска, испанската кралица Летисия винаги се превръща в център на вниманието, а всички погледи се приковават в нея, изпълнени с възхищение.


 


Да, тя е красива, но в същото време е жена, надарена с обаяние и класа, а непринудеността, която излъчва, пленява останалите, пише Dir.bg.


 


47-годишната бивша журналистка, днес съпруга на крал Фелипе VI, е известна с това, че не робува на модните тенденции и не изпитва притеснение да се появи на събитие с тоалет, който вече е обличала. Нито пък се страхува да излезе с дрехи, чиято цена е напълно допустима и за "обикновения" човек.


 


Това са само част от фактите, които я превръщат в любимка на хората. Но въпреки тях, далеч не означава, че Летисия прави грешки относно гардероба си. Напротив - тя винаги изглежда елегантно и стилно.


 


Преди ден тя отново направи силно впечатление, очаровайки всички присъстващи на 200-годишнитата на музея и художествена галерия "Прадо" в Мадрид, който, със своите над 1300 картини в експозициите си, е един от най-значимите и големи музеи за изобразително изкуство в света.


 


За важното събитие, изискващо подобаващо облекло, тя се довери на модната къща, която е сред фаворитите ѝ - Hugo Boss. Бледорозова рокля със свободна кройка, яка, дълги ръкави и асиметричен завършек на полата стоеше изключително нежно върху тялото на брюнетката. А мотивите, с които бе обсипан тоалетът, бяха напълно актуални за сезона - по него се спускаха деликатни оранжеви цветя и изсъхнали листа, сякаш кралицата носеше самата есен върху себе си. Дрехата бе прибрана в талията с подходящ колан, изработен от същата материя, който в лицевата си част отговаряше на преобладаващия цвят на роклята, а в вътрешната му страна кореспондираше с мотивите по нея. За да завърши цялостната си визия, Летисия се бе спряла на кафяви обувки на висок ток, както и велурена чанта-клъч и кожено яке, които бяха в тон.


 


На мероприятието тя се появи заедно с кралица София - майка на съпруга ѝ Фелипе, която бе заложила на по-ярка гама от цветове. Тя носеше цикламено сако с брошка във формата на пеперуда, под което се подаваше блуза с елементи в различни нюанси на лилавото. Надолу тоалетът ѝ продължаваше с широк панталон с висока талия и черни боти на висок ток.


 


За разлика от снаха си, която носеше единствено чифт малки златни обеци тип халки, София бе сложила колие, падащо на няколко реда, и съответстваща му гривна.


 


Снимка: Getty Images/Guliver Photos




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог