Свързани новини

16.11.2019 07:31

Потоп във Фермата

Видян 2495 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Потоп удари „Фермата“. Бедствието превърна стопанството в тресавище, от което няма измъкване. Мъжете се опитаха да удържат фронта, но тонове дъжд се изляха върху главите им.


 


Виновни за драмата са както разбеснялата се природа, така и слабите инженерни умения на един от състезателите, пише Монитор.


 


През седмицата софтуерният милионер Митко Караиванов трябваше да изгради два парника в тандем с многодетната майка Веселка, които да пазят зеленчуковата градина от задаващите се бури и слани.


 


IT специалистът обаче не изчисли правилно гъстотата на вертикалните и хоризонталните греди, и първият дъжд огъна летвите като сламки. Опънатите над тях найлони се напълниха до пръсване с огромни количества вода, готови да удавят градината.


 


Като видя какво е сътворил, Митко се хвана за главата, обяви бедствено положение и поиска помощ. Ръководени от него, останалите участници започнаха да изблъскват водата от центъра към периферията и да коват нови дъски. Междувременно найлоните се пукаха, над главите им се изливаха ледени душове, а псувните на мокрите до кости мъже се носеха над планината Верила.


 


Пристигнала с топли напитки за бедстващите работници, Елизабет се изуми от неугледната оранжерия.


 


„Това не е парник, а арт инсталация. Всеки квадрант е с различен дизайн!“, възкликна тя.


 


„Да го занесем в музея „Гугенхайм“!“, самоиронично добави главният архитект на злополучния парник Митко Караиванов, докато по врата му тъжно се процеждаха струйки вода.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп