01/02

Свързани новини

14.11.2019 17:41

Дъщерята на Роналдо навърши 2

Видян 2072 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Безспорно един от най-сексапилните футболисти в наше време е Кристиано Роналдо. Играчът на Ювентус пленява женските сърца с невероятно тяло, но за съжаление на нежната част от света той вече е зает мъж.




Роналдо вече повече от три години има връзка с Джорджина Родригес, с която има и една дъщеря. Футболистът има още три деца, но от сурогатни майки. За жените не се знае абсолютно нищо, а Кристиано има пълно попечителство върху най-големия си син Кристиано-джуниър и върху близнаците Ева и Матео.




В социалните мрежи Роналдо не пропуска да сподели мили кадри със своето семейство и така да докаже на критиците, че годините му на плейбой отдавна са в историята, предава Tialoto.bg.


 


В момента той е семеен и се опитва всячески да намери време за най-важните хора в живота си.




За съжаление обаче графикът му е толкова натоварен, че той често пропуска важни събития. Такъв беше и случаят с рождения ден на най-малката му дъщеря Алана Мартина, която навърши две години. Половинката на футболиста Джорджина Родригес сподели снимка в социалната мрежа, на която се вижда цялото семейство, но Кристиано липсва.




„Поздравления, живот мой! Обичаме те!“, написа гордата майка. От поста се разбира, че нейният любим не присъства на партито. Роналдо в момента се подготвя с националния отбор на Португалия и е далеч от Торино, където в момента се подвизава цялото му семейство.




Въпреки разстоянието обаче таткото не пропусна да поздрави едно от най-важните момичета в неговия живот. „Честит рожден ден, любов моя“, написа футболистът под снимка, на която Алана тъкмо ще духне свещичките.



Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са заедно от 2016 година, когато се запознават в магазин на известна модна марка, където Родригес е работила като продавачка. След това двамата дълго криеха връзката си, но папараците успяваха да ги уловят на романтични вечери и ваканции.




Само година след като се запознаха, двамата посрещнаха и първото си дете – дъщеричката Алана Мартина. И футболистът, и моделката не пропускат да споделят кадри в социалните мрежи и да покажат на своите фенове как прекарват времето си с децата.


 



Снимка: Instagram



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв