01/02

Свързани новини

11.11.2019 17:11

Награди People’s Choice грабнаха Гуен Стефани и Дженифър Анистън

Видян 3126 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снощи Калифорния стана свидетел на един от най-големите звездопади. След като и последните лъчи на слънцето се скриха зад хоризонта, звездите над Санта Моника така и не заблестяха, защото голяма част от тях бяха слезли от небосвода, за да присъстват на 45-ата церемония по връчването на наградите People"s Choice (Изборът на публиката).


 


Отличията са от голямо значение за популярните личности, понеже те изразяват предпочитанията и признанието на зрителите, предава Dir.bg.


 


Именно вотът на хората определя победителите в различните категории и представлява, може би, най-реалната оценка за работата на онези, носещи короната на славата. Все пак изкуството е насочено към публиката, затова е редно тя да бъде негов съдия.


 


Ето защо, по значимост, статуетките символизират повече, отколкото прехвалените Оскари и Грамита, които се раздават въз основа на оценките на комисия... Друго си е да знаеш, че си избран не от "една шепа хора", а от народа.


 


По традиция, събитието бе белязано от подобаващ блясък, а по червения килим се разходиха едни от най-големите имена от малкия и големия екран, както и музикалната сцена. Някои обаче се откроиха повече от други и успяха да приковат вниманието на присъстващите изцяло към себе си.


 


Безспорно две от тях бяха определените за икони - Гуен Стефани и Дженифър Анистън, които получиха най-важните награди на вечерта. Певицата беше титулувана за "Модна икона", а актрисата получи приза "Икона" - за приноса ѝ към киното и телевизията, а също и за превъплъщенията ѝ в няколко "знакови и запомнящи се" роли.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден