01/02

Свързани новини

11.11.2019 15:21

Васко Василев с нов албум за турнето

Видян 1878 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С диск още топъл от печатницата и 12 разпродадени от общо 15 дати на тазгодишното си турне в България.


 


Така виртуозният цигулар Васко Василев стартира обиколката на родината си снощи в Плевен, предава Монитор.


 


В Града на Панорамата, пропуски за събитието в читалище „Съгласие“ няма от 4 месеца, но феновете не спираха да търсят до последния момент. Щастливците, които предвидливо бяха се сдобили с билети по-рано, бяха и първите, които имаха възможността да се порадват на чисто новия албум на гениалния музикант - „Passion Flamenca“, който излезе току-що и дори още не е зареден по рафтовете на музикалните магазини.


 


Първи ще могат да си го купят всички присъстващите на спектаклите на Васко, „а след всеки концерт ще спазим традицията за автографи и среща с Вас“, обеща той. CD-то събира репертоара от горещи испански фламенко ритми, с които той ще обиколи България за 18 дни. За този безкрайно кратък срок, най-младият концерт майстор на Кралската опера ще изнесе 15 концерта, от които 12 вече е разпродал. Само преди ден самият той се похвали в социалните мрежи, че вече няма места в залите в Русе и Асеновград. Така единственият шанс на феновете му да го видят тази година на живо у нас останаха три от последните му спектакли – в Смолян на 22 ноември, в София на 26-ти и в Благоевград на 27-ми.


 


За ударната доза музика на живо Василев пристигна буквално няколко дни преди старта на обиколката, но не пропусна да направи почитателите си свидетели на част от вълненията си докато е в родината. Той се повози в метрото до родния квартал „Люлин“ и се щракна за спомен на метростация, в неделя сутринта пусна кратко видео от последната репетиция преди старта на турнето, а малко преди концерта в Плевен, запечата на снимка цветните алеи по центъра на града.


 


Тази вечер Васко е във Велико Търново, а утре в Шумен.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци