Свързани новини

06.11.2019 16:11

Подбиват цената на билетите за концерта на Лили Иванова в НДК

Видян 2371 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С 30 лв. по-евтино се котират билетите за софийските концерти на Лили Иванова в сайтове за малки обяви.


 


Този декември примата на родната естрада ще изпрати годината с три поредни концерта в зала 1 на Националния дворец на културата. Това ще се случи на 8, 9 и 10 декември, а цената на пропуските върви между 50 и 180 лв.


 


За последната обявена дата пък е една от малкото обяви във въпросните сайтове. Ако се възползват от нея, двама почитатели на Иванова ще могат да се сдобият с билети за общата сума от 3 стотака, показа проверка на „Монитор“.


 


Те са разположени в Сектор А, или иначе казано – в оркестрината където редовният пропуск се равнява на 180 лв, или общо 360 редовна цена за двама. Въпреки намалената цена, потребителят, публикувал обявата, е закрил с лепенки частта от билетите, на които традиционно се изписват точното място и цената. От кадъра на пропуска все пак се вижда, че става въпрос за концерта на Иванова на 10-и декември и че местата са разположени в Сектор А.


 


По традиция Лили Иванова вече е почти напълно разпродала концерта си на 8 декември, въпреки лекото повишение в цените на пропуските в сравнение с 2018 г, когато за да влезеш на неин концерт е трябвало да броиш от 40 до 150 лв.


 


И тази година интересът към изявите й на територията на столицата е достартъчно голям, за да нареди свои представления в НДК в няколко вечери една след друга. Това е практика за изпълнителката на „Щурче“ от последните три години. Първоначално предвидените концерти в столицата бяха два, но през август екипът на звездата добави още една дата заради нестихващия глад на почитателите й за билети.


 


Междувременно пропуски за 9-и и 10-и декември все още има в мрежата на Eventim, но дори и за тези дати близо половината места в зала 1 на НДК са вече заети.


 


С трите си концерта естрадната прима ще завърши тазгодишното си турне, в рамките на което обиколи градове като Варна, Пловдив, Слънчев бряг, Шумен, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол и Хасково. Гърба на Лили на сцената по време на националната обиколка пазят нейните музиканти - Ангел Дюлгеров (китара, цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас, бас китара), Огнян Енев (пиано, саксофон, тромпет), Орлин Цветанов (цигулка) , Росен Ватев (ударни, перкусии) и вокалното трио "Ла Ти Да".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец