Свързани новини

05.11.2019 12:11

Елън Дедженеръс получава Златен глобус

Видян 1380 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Телевизионната водеща Елън Дедженеръс ще получи почетната награда на името на Карол Бърнет по време на 77-ата церемония по връчването на отличията „Златен глобус“.


Церемонията ще се състои на 5 януари, а комедийната звезда ще е едва вторият лауреат на приза – след самата Бърнет. Наградата се връчва за „най-високи постижения в сферата на телевизията“, предава Монитор.


От нейните ситкоми, през стенд-ъп шоута до утвърждаването й като едно от знаковите имена в телевизията, тя е пионер, който вълнува публиката в продължение на почти 25 години с неподправените си чар и чувство за хумор.


В допълнение, тя е още филантроп, който помага на хората в нужда, използва платформата, която има, за да заразява с щастие“, гласи официалното изявление на Асоциацията на чуждестранната преса в САЩ. Досега Дедженеръс е била три пъти номинирана за „Златен глобус“, като все още няма нито една статуетка от наградите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби