Свързани новини

29.10.2019 10:40

Елизабет рухна след здрава битка във Фермата

Видян 1846 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Английската възпитаничка Елизабет Илчева изгуби чувствителността на двете си ръце в изпитание за баланс, което наподобяваше китайско мъчение във "Фермата".


 


Като победител в дуел българката със словашка кръв премери сили с автомонтьора Краси Джунов на малката арена за правото да бъде фермер на седмицата, предава Dnes.bg.


 


Застанали върху дървени трупчета, те трябваше да хванат пръчките над тях и да задържат в покой платформа, която крепеше кофа с мляко. Всяко потрепване на ръцете им предполагаше кофата да се излее върху тях. На 23-та минута Бети обяви, че не усеща дясната си ръка и не може да контролира движенията й, а най-близкият й приятел в шоуто – софтуерният милионер Митко Караиванов, влезе в ролята на инструктор. Военният Станислав отбеляза, че бицепса на Бети е посинял, а домакинята Красимира с възхищение я нарече сигурен финалист.


 


На ръба на рекордния половин час Бети се разтрепера, рухна в прахта под аплодисментите на съотборниците си и се разрида безпомощно. Обляна в мляко, кал и слама, тя не беше в състояние да мобилизира крайниците си и да се изправи.


 


Пръв на помощ й се притече опонентът й Краси Джунов, който я целуна състрадателно по челото и я поздрави. Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания грабна заветния ключ от фермерската къща и заяви: "Искам да стана фермер на седмицата, защото Поли ме номинира и трябваше да й оправдая очакванията. Също така искам да направя моите "приятелки" Дана и Вили ратайчета".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей