Свързани новини

20.10.2019 09:30

Шопски загуби дуела във Фермата с 0:10

Видян 2154 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналистът-патриот Ивайло Шопски падна безславно в дуела срещу най-големия си враг във „Фермата: Нов свят“ Митко Караиванов с впечатляващ резултат в полза на милионера, предава Монитор.


 


Софтуерният инженер и собственикът на пътуващо читалище минаха през епичен сблъсък, чиято кулминация бе играта „Горяща каруца“. В нея участниците бяха завързани с въже за противоположните краища, а целта бе да изтеглят колелата максимално в своето поле след 4 рунда, всеки от които им костваше 3-минутна агония. Дуелът бе белязан от пот, болка и издръжливост на ръба на човешките възможности.


 


Между трети и четвърти рунд тарторът на „Фермата“ спечели малка преднина, а опонентът му бе пред инфаркт. Свлечен на земята, Митко помоли продукцията за вода, а съотборниците му се хвърлиха на арената, за да го прегърнат, окуражат и да разтрият изтръпналите му крайници.


 


В първия дуел от първата седмица на обединение на сиромаси и чорбаджии IT специалистът от Димитровград бетонира статуса си на любимец на фермерите. Скамейката с негови поддръжници се тресеше от викове като на Световно по футбол, докато тази на Шопски бе в камерен състав – подкрепата си за него изразиха учителката Дана, треньорът на звездите Сами Хоссни, охранителят Венцислав и любовчийката Паулина Ванегас.


 


Играта „Горящата каруца“ нажежи страстите до степен, в която дуелистите едва се държаха на краката си, а адреналинът на публиката удари тавана на лятното кино. По време на дуела двата най-силни мъжки характера в шоуто си позволиха само една вербална престрелка. На поредната ода за мъжкарството на Иво, на фона на което Митко е получил шанса да изпъкне като герой, Караиванов избухна:


 


„Като те бият 10:0 ще козируваш и ще спреш да коментираш!“


 


Шопски не му остана длъжен: „На теб ли ще козирувам, бе, мухльо!“.


 


Репликата му предизвика тих тътен от недоволство в публиката.


 


Победата си Митко Караиванов посрещна първо на колена – върху грохналото му тяло на арената наскачаха всичките му съотборници и го обвиха в щит от целувки и прегръдки. Софтуерният милионер едва се държеше на краката си, подпря се на оградата, а след това пое заслужената дамаджана с вино и приседна отново, за да не рухне. 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева