Свързани новини

15.10.2019 09:10

Богатите и бедните във Фермата се обединиха

Видян 1418 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Триметровата стена между стопанствата на сиромаси и чорбаджии във „Фермата“ бе разбита с ожесточени удари на чукове и с изпълнението на емблематичното парче на Пинк Флойд Another Brick in the Wall, предава Монитор.


Символът на разединението между бедни и богати рухна на петата седмица от старта на шоуто и героите от двете страни на барикадата се прегърнаха сърцато.


Водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов събраха дегизираните с каски и строителни гащеризони кандидати за слава в лятната кухня.


От самото начало сиромасите са много по-обединени и задружни, докато чорбаджиите затвърдиха първоначалните ни впечатления за успешните хора у нас – като надвили на масрафа си и битовзимите, те живеят като единаци и сблъсъците им са на база его“, сподели Иван.


„Учителката сред вас Маргарита заяви, че продукцията едва ли не толерира чорбаджиите и грешките им – оставихме беглеца Краси Джунов при Паулина, но забравяте, че пощадихме вашия Тихомир, който отпадна на първия ден от влизането си в шоуто. Върнахме на чорбаджиите Митко Калайджиев, но дисквалифицирахме Милин заради шамара. На сиромасите също така им бе дадена седмица, в която да живеят в условията на чорбаджиите, за да се възстановят. За успешния човек провалът е урок по пътя към успеха, а бедните винаги се опитват да търсят оправдание за провала си в други хора или обстоятелства“, обобщи психологическата картина в отборите Андрей.


С настъпването на обединението в шоуто се променят и правилата на живот - фермер на седмицата ще се избира между победителя от елиминационния дуел и посочен от отпадналия дуелист кандидат. В случая журналистът-патриот Ивайло Шопски надви най-младата участничка във „Фермата“ – 22-годишната Веселка от село Борима, която бе фаворит на отпадналия Александър Тодоров, комикът в отбора на сиромасите.


Ратаите са заставени да спят в обора на бедното стопанство и да правят заготовката за храната на групата в спартанската кухня, без ток и течаща вода.


Противно на очакванията, че като фермер на седмицата ще го играе диктатор, Шопски даде свободен ден на всички за битово преустройство и адаптация. Собственикът на пътуващо читалище подложи на гласуване разпределението на спалните помещения, като мнозинството реши мъжете да заемат легловата база на сиромасите, а жените да останат в луксозната къща.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!