Свързани новини

08.10.2019 11:10

Новите епизоди на Откраднат живот - на границата между живота и смъртта

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На границата между живота и смъртта ще попадне един от главните герои в предстоящите епизоди на „Откраднат жвиот: Кръвни връзки“.


Събитията в болницата ще ескалират и един от лекарите ще се сблъска с най-големия риск в живота си – кой е той и каква е причината за граничната ситуация, зрителите ще научат в новите епизоди тази седмица, от 20:00ч. по NOVA.


Напрежението около разкритите кръвни връзки на доктор Табаков ще завладее доктор Огнянова, която ще започне открита война с доктор Грънчарова.


Отношенията им ще рефлектират върху останалите лекари, които няма да останат безучастни в историята и междуличностните отношения.


Доктор Стилянова и доцент Захариев ще се изправят пред нови истини, които ще поставят на изпитание връзката им.  


Междувременно в Съдовото отделение ще се появи нов лекар, който ще събуди съмненията на доцент Мазов и доктор Хинова за задкулисната намеса на професор Гочева.


Влошеното здравословно състояние на Евгения ще я провокира да се запита дали не е време да се обади на Алекс и Калин и да потърси подкрепа от най-близките.


Бъдещето на „Св. Анастасия“ отново ще бъде поставено на карта – докато доктор Тасев подготвя документите за ключова среща в Министерството, телефонно обаждане ще промени ситуацията за лекарския екип.


Кой от лекарите ще попадне в критична ситуация? Какво ще се случи със „Св. Анастасия“? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат