Свързани новини

08.10.2019 10:23

Бедните във Фермата се вдигнаха на бунт

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Победата на домакинята-сомнамбул Красимира Цочева в дуела срещу архитект Кристиана Брънзалова взриви напрежението сред сиромасите в предаването „Фермата: Нов свят“, пише Монитор.


Радостта от триумфа над чорбаджиите бе помрачена от народняшкия избор на храна за партито – тенджера с леща и кошница с джанки.


По традиция шампионът-дуелист поръчва на продукцията угощение за съотборниицте си, което включва луксозни за условията на „Фермата“ ястия като пица, морски дарове, торта или месо.


Виждайки постния си кетъринг, сиромасите посърнаха, а Красимира равнодушно отсече:


„Реших, че е символично. Докато пукахме леща и нямахме нищо, си бяхме супер.


Тази трапеза ще ви напомня за добрите времена, в които живеехме кротко и щастливо“.


Лишавайки съотборниците си от угощение, Красимира бръкна с цял юмрук в най-голямата им рана – гладът. В бедното стопанство участниците в състезанието за 100 000 лева разполагат само с мляко от двете си крави, пекат си содени питки на ламарина и берат каквото има от оскъдната си зеленчукова градина. Въпреки че една от задачите им за седмицата е да си направят домашна ракия, алкохолът за тях е табу, а десерти и месо попадат на масата им само при спечелена бонус кошница от фермера на седмицата.


Охранителят на политици Венцислав пръв избухна срещу спартанската вечеря на Красимира.


"Не съм се хранил поне от 4 дни, свалил съм 10 кила и съм се спукал от работа! Това е пълна подигравка!“, развика се той пред най-близките си съотборници - учителката-емигрант Дана и дъщеря й Велислава.


„Простакеса смотана! Гладът е по-силен от тока и точно за това никой няма право да се подиграва с него! Символиките да ги остави за себе си, аз искам да ям!


Ако можех да си намажа символика на филия, щях да съм спокоен, но няма как!“, продължи да нарежда Венцислав.


Футболистката Велислава го подкрепи с констатацията, че това е пълна гавра с труда на всички сиромаси, а майка й Дана приписа избора на вечеря на ниския интелект на Красимира и призова тя да бъде игнорирана.


Менюто от леща и джанки подчерта болезнено разделението на два лагера сред сиромасите в шоуто – докато Красимира, маникюристката Силвия и проектантът на сгради Александър вдигаха тостове с дамаджана вино, възрастните им съотборници беснееха.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог