24.09.2019 16:09

Билалов тръгва на турне в Америка

Видян 1564 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със свалянето от ефир на най-интелигентната игра "Стани богат", новият директор на БНТ Емил Кошлуков изобщо не подозира каква супер услуга направи на Михаил Билалов. Макар да загуби работата си като водещ, Джаро от хитовата кримка "Под пикритие" моментално е бил нает за друг ангажимент, който със сигурност ще му донесе солидни доходи. Носителят на наградите "Аскеер" и "Икар", който има зад гърба си над 50 роли в български и чуждестранни филмови продукции и е носител на 12 престижни награди от международни фестивали, е бил нает за 9 мокри поръчки на територията на САЩ и Канада. В толкова градове ще се играе комедийната постановка на режисьора Станимир Михайлов, "Мокра поръчка", в която си партнира блестящият тандем Мишо Билалов и Николай Урумов.


Актьорите летят на 1 ноември, а първото им представление е само 24 часа по-късно в Атланта. Следват Чикаго (3.11), Лас Вегас (6.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11), а за финал пиесата ще се играе в американската столица Вашингтон на 24 ноември.


Програмата не е окончателна. Поради огромния интерес сред българите зад Океана, които искат да се насладят на актьорския талант на Билалов, е възможно да бъдат добавени още един-два града. Самият Билалов се вълнува изключително от предстоящото турне в САЩ и Канада, тъй като му е първото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей