01/02

Свързани новини

20.09.2019 15:59

Измамата лъсна: Мегз и Калкана заедно в Папараци

Видян 3179 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Измамата с цел вдигане на рейтинга на предаването Папараци лъсна - Жени Калканджиева и Мегз, които едва не се сбиха на финала на ревюто на брадърката във вторник вече, заедно ще гостуват в неделя в шоуто по бТВ. Така слуховете за нагласената им караница се оказаха верни, както сигурно и смешните суми, заради които са се навили на сеира.


От 21.30 часа Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с представител на звездното жури на България търси талант – Любен Дилов-син. Феновете на телевизионния таблоид Папараци ще могат да видят и продължението на интервюто с певицата Луна и новия ѝ годеник от миналия брой.

Тази неделя 100 Кила ще говори за трансформацията на живота му, за спирането на алкохола и наркотиците и новия му видеоклип с Д2. Отново пикантни теми за звездите ще бъдат обсъдени в „коментарното студио“ на „Папараци“. Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова са подготвили и този път горещо светско съдържание. Част от него ще бъде и интервю с  Миглена Каканашева. Коментар на най-актуалните новини и въпроси около четвъртата бременност на Кали, ще направи самата изпълнителка. А лично от Мариана Попова зрителите ще научат има ли наистина сватба и какво се случва в живота й и в този на двете ѝ дъщери.

Традиционно в епизода ще бъде представена и седмичната новинарска хроника. Изненадите ще бъдат шокиращи. Гледайте епизода в неделя, за да разберете защо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева