Свързани новини

12.09.2019 10:25

Мартин Петров вкарва и на 40 в бенефис

Видян 969 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мартин Петров доказа максимата, че формата е временна, а класата е вечна. Макар и отдавна спрял с футбола и вече на 40-годишна възраст, той показа, че уменията му не са загубени. Крилото участва в бенефиса на легендата на Манчестър Сити Венсан Компани на Етихад. И врачанинът отново облече светлосинята фланелка, която носи между 2007 и 2010 г. Този мач между бивши звезди на гражданите и сборен отбор на Висшата лига завърши 2:2. Но на Марто му трябваха само няколко секунди, за да покаже огромната си класа. Още във 2-та минута той получи извеждащ пас зад защитата, напредна с мощния си спринт, както в най-добрите си години, озова се сам срещу вратаря и от немного голям ъгъл го разстреля с брутален изстрел под гредата. Впоследствие Робин ван Перси подаде на Роби Кийн, който изравни в 31-та минута за 1:1, преди в 48-та минута самият холандец да се разпише и да сътвори пълен обрат. Малко преди края на мача Бенжани Мварувари оформи крайното 2:2.


Освен гола си, Петров имаше и други забележителни изяви, като в последните минути, все още при резултат 1:2, можеше да изравни с нов мощен удар, но Шей Гивън спаси. Той беше аплодиран от 51 602 зрители, които бяха напълнили стадиона да аплодират бившите и настоящите си любимци и да изпратят Венсан Компани. Самият белгиец не успя да участва в бенефиса си, защото имаше травма в бедрото. Но синът му Франсоа отсрами фамилната чест и се появи на терена. Компани вече окачи бутонките на пирона след миналия сезон, когато имаше огромна заслуга за титлата на Сити, а сега е спортен директор на родния си клуб Андерлехт.


Източник: Гонг



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева