Свързани новини

04.09.2019 09:35

Джъстин Бийбър за тежестта на славата

Видян 1227 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джъстин Бийбър направи разкрития за огромните възходи и падения, които е преживял по пътя си от любимец на всички тийнейджъри към най-осмиваната, съдена и омразна личност в света.


В обширна публикация в Instragram през празничния уикенд, Джъстин разсъждава върху това как изстрелването му към славата като дете е довело до депресия и непокорност, които са го отвели до злоупотреба с наркотици и неговото превръщане в отвратителен, неуважителен към жените и агресивен човек.


"Дистанцирах се от всички, които ме обичаха, и се криех в черупката на човека, който бях станал", пише той. "Другите правеха всичко за мен, така че аз никога не научих основите на отговорността", казва Бийбър, като сподели, че до 18 г. не е имал умения за реалния свят, въпреки "милионите долари и достъпа до всичко, което е искал".


Бийбър рязко прекъсна турнето си през 2017 г. Този ход дойде, след като суперзвездата започна да става все по-известен със своите лудории, отколкото с музиката си, между които инцидент с удар на фотограф с колата му.


Звездата се сблъска с проблеми със закона при инциденти, включващи автомобилни гонки из Маями и хвърляне на яйца по къщата на съсед. През 2017 г. Китай заяви, че Бийбър не е добре дошъл за концерти в страната поради лошото си поведение, като заяви, че трябва още много да порасте. В своята равносметка в Instagram Бийбър заявява, че бракът му с модела Хейли Болдуин, заедно с подкрепата на приятелите му и вярата му, помагат да вкара живота си в правия път.


„За щастие Бог ме благослови с изключителни хора, които ме обичат“, каза той. "Всичко това, когато всичко е против теб, те кара да продължиш да се бориш."


Източник: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни