Свързани новини

27.08.2019 16:36

Стефан Данаилов вече мисли за сцената

Видян 2093 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки злополуката и последвалата операция, Стефан Данаилов е готов да се появи отново на сцената. Актьорът пострада след падане в дома си в Приморско и счупи тазобедрена става.


В момента той се възстановява и споделя, че се чувства добре. Той разкри, че два дни след случилото се е предпочел да си стои вкъщи и да го боли, вместо да иде на лекар.  Въпреки инцидента, актьорът разказа, че се държи и живее с любовта на хората. Усеща я покрай участията си в театъра из различни части на България. "Не може да не те зарадва това, че има интерес, добро чувство и желание да ти помогнат кой с каквото може - независимо от ранг, политически пристрастия. Това е радостно нещо."


Стефан Данаилов отбеляза, че е човешко да падне духом, но уточни, че той няма време за това: "Аз съм на 76 години. Ако падна духом, по-добре да си вървя. Така че никакво намерение нямам да падам духом. Ще скачам, ще падам, ще съм на линия."


Звездата потвърди, че се крепи и с чувство за хумор. "Един хумор ми остана. Нещо ме е наказало да ми се случи това, за да се случи нещо по-добро с мен. Аз никога не съм бил мързелив човек, известен съм с това, че съм работлив. Но това нежелание да се движа, да бъда Ламбо, особено след като ме удари Паркинсон... Това възмути всички приятели, казаха, че е срамота, а аз им казах да си гледат работата. Имам чувството, че това беше знак отгоре, че ми дават последен старт за нещо по-ново." А на въпрос сигурен ли е, че ще се върне на сцената, Данаилов отсече: "Как дали съм сигурен. Аз се завръщам!"


Снимка: Getty images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей