Свързани новини

20.08.2019 14:35

Клои Рахал снима втория си български филм

Видян 2841 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клои Рахал – дъщерята на българския актьор Башар Рахал, който има множество изяви в кинопродукции на Холивуд, в момента се снима във втория си български филм. Неотдавна Клои стана победител в американския конкурс Национални награди за младежки изкуства.


Тийнейджърката, която учи в театрално училище в Лос Анджелис и върви по стъпките на своя баща, спечели наградата за главна роля, превъплъщавайки се в мъжки образ и в съревнование с 240 млади артисти. Образът на Рандъл Патрик Макмърфи от пиесата Полет над кукувиче гнездо не само я прави разпознаваемо име сред потенциалните звезди в САЩ, но я доближава, макар и с малка крачка, до нейния любим актьор Джак Никълсън, изиграл блестящо същата роля в едноименния филм.


От ранно детство Клои придружава баща си на снимачната площадка в Холивуд, живее в най-актьорския град, на нейната улица се намира театралната школа Лий Страсбърг и сякаш пътят й изглежда предопределен.


На шест години Клои се записва в Лий Страсбърг и на десет изиграва първата си роля – на Скарлет О’Хара в Отнесени от вихъра.


В момента Клои снима втория си български филм – Завръщане, на режисьора Ники Илиев, в който играе объркана тийнейджърка в конфликт с родителите си. Башар Рахал пък, освен в ролята на актьор, влиза и в тази на продуцент.


След като приключат снимките, Клои ще се завърне в Лос Анджелис, за да продължи учението си, за да играе главната роля в късометражен филм, за да участва с малка роля в американски филм с холивудската звезда Кейт Бекинсейл, който ще се снима и в България, и в Ню Йорк, за да се превъплъти в образа на петия мускетар в модерна театрална версия на Тримата мускетари.


Снимка: Getty images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са