Свързани новини

19.08.2019 11:08

Люис Хамилтън печели и в Instagram

Видян 1565 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е един от най-популярните спортисти в социалната мрежа Instagram и само с едно рекламно съобщение или пост изкарва над 40 000 лири. Това съобщава вестник The Mirror, който цитира ново изследване на финансирането на различни послания от популярни личности в социалните мрежи.


Пилотът на Mercedes има 12,3 милиона последователи в инстаграм и това му осигурява тази сума с един пост. Съотборникът му Валтери Ботас е следван от 1,1 милиона човека, а звездата на Red Bull Макс Верстапен – от 2,4 милиона души. Това означава, че рекламните постове им носят доста по-малко пари – малко над 3600 лири за Ботас и почти 8000 лири за Верстапен. Статистиката сочи, че средната годишна заплата в Англия е към 30 000 лири.


Изследването на eMarketer показа, че звезди с над 500 000 последователи в инстаграм могат да се надяват на малко над 1500 евро заплащане за рекламна публикация.


Постижението на Хамилтън успя да впечатли британските медии, които напомниха, че състоянието му се оценява на над 130 милиона лири, а наскоро той плати 32 милиона паунда за луксозен апартамент в Ню Йорк.


И въпреки, че този резултат на Люис, който уверено върви към шестата си световна титла във Формула 1 е повече от сериозен, британецът остава далеч от нивото на Кристиано Роналдо, за когото се смята, че печели над 600 000 лири от всяко свое рекламно послание в Instagram.


Снимка: Getty images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни