Свързани новини

06.08.2019 11:35

Италианският хит Страх да обичаш от 12 август по bTV

Видян 1763 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-гледаните телевизионни продукции на Rai 1 – Страх да обичаш (Paura d'amare), ще развълнува зрителите на bTV от 12 август. Всеки делничен ден от 16.00 часа феновете на романтичните сериали ще станат свидетели на това как най-големият враг на любовта и радостта от живота се нарича страх!


Стефано Лои има всичко – красива жена, две прекрасни деца и президентския пост във фармацевтичната империя Лойфарма със седалище в Торино. Но в един момент съдбата решава да му обърне гръб.


Една нощ жена му Ема умира в катастрофа. Перфектният живот на Стефано се изпарява за един миг, а взаимоотношенията между него и още малките му деца напълно се объркват. Той се отдалечава от всичко, което преди му е било скъпо, а животът му губи смисъл. Докато не се появява Азия – много по-млада от него жена, която е останала сираче, скромна и далеч от лукса и блясъка, в който е израснал Стефано. А Азия от детегледачка на децата на Стефано малко по малко покорява сърцето му.


Двамата нямат нищо общо помежду си, а различията в характерите им изглеждат непреодолима пречка, но любовта не се интересува от характери. Връзката им ще срещне много препятствия, които изглеждат непреодолими. Семейството и висшето общество, част от което е Стефано, не може да приеме, че една беднячка ще стане част от техния свят. Но Азия е наистина специално момиче, което със своята невинност и енергия успява да покори семейство Лои и да спечели любовта на децата на Стефано.


Сенки от миналото на семейството на Стефано започват да изплуват, а някои от роднините правят всичко възможно да докарат компанията до фалит. Елиде – вдовицата на брата на Стефано, дърпа конците в интригите, особено след като от затвора излиза жената, обвинена за убийството на Томазо – брат на Стефано...


За филма:


Оригинално заглавие: Paura d'amare (2010)


Държава: Италия


Режисьор: Винченцо Терачано


В ролите:


Стефано – Джорджо Лупано


Азия – Ерика Банки


Мирела – Барбара Ливи


Карлота – Розабел Лауренти Селърс


Томи – Дарио Фиорика


Париде – Марко Фалагуаста


Симона – Ивана Лотито



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп