Свързани новини

01.08.2019 13:50

Звезди на българската естрада ще пеят на Бургас и морето

Видян 1521 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Конкурсът за популярна песен Бургас и морето ще се състои на сцената на Летния театър на 3 август в 20:30 ч. Тази година водещи са трима популярни актьори - Моньо Монев, Албена Михова и Красимир Ранков.


В конкурсната част на музикалното събитие ще се състезават 12 песни. Всяка една от тях ще бъде оценена на живо, от жури и публика.


Освен на конкурсната част, зрителите в Летния театър ще се насладят и на рецитал, посветен на поетесата Петя Дубарова. На сцената ще прозвучат едни от най-красивите български песни, сътворени по нейни стихове. Вечните хитове Нощ над града, Сбогом, лято, Радостта като сълза, Лунапарк, Доброта, Настроение и др., ще бъдат изпълнени от цяла плеяда звезди на българската музика - Йорданка Христова, Ваня Костова, Роси Кирилова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Кичка Бодурова, Росица Борджиева, дует Ритон, Тоника Домини и др.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог