15.07.2019 09:27

Ал Бано и Ромина Пауър отново се завръща с турне

Видян 850 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано и Ромина Пауър отново се завръща с турне,в което е включена и София! Юбилейната обиколка е посветена на 40 годишната им кариера - на годините,в които са изпяли най-големите си и обичани хитове!


Турнето ще бъде наистина специалнои ще включва впечатляваща сценография,изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета,изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.


Ал Бано Каризи-уникалният и неповторим глас на популярната италианска музика, тръгнал от малкото селце в Пулия-Челино Сан Марко, започнал своята кариера като Артист на Клана Челентано.Работил със самият Адриано Челентано, и със звезди като „Ролинг Стоунс“.Безспорно музикантъте един от най-търсените гласове в света на италианската  популярна музика. Посланик на добра воля в ООН.


Ромина Пауър-дъщеря на световноизвестния холивудски актьор и режисьор Тайрън Пауър и на „първото момиче на Джеймс Бонд“-известната холивудска актриса Линда Кристън.


Ромина срещаАл Бано-своята бъдеща половинка в живота и на сцената,на снимачната площадка по време на снимки на филма „Nel Sole“, който е заснет по идея на едноимената песен на Ал Бано Каризи и която е първият му хит от 70-те години.


Концертите в това ново специално турне ще разкажат истинската „приказка“ за Ал Бано и Ромина Пауър, чрез музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години.Вечните песни на дуотоса едни от най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика,с незалязващ успех,с голяма любов,и щастието да бъдат актуални и обичани от публиката им до днес.


Ал Бано и Ромина Пауър са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен,добър,толерантен и мирен свят.Потвърждение за това са хитовите им песни Liberta, Felicita, Ci sara, Cara terra mia, Ma ilcuore no, Angeli, Sempresempreи много други,изпяти през шеметната им кариера!


На концерта в София ще вземат участие и гости в спектакъла им, които ще са част от изненадите за българските фенове!


Ал Бано и Ромина Пауър и този път не крият симпатията си към България и българската публика! Щастливи са,че датата на концерта им в София е 2 декември,тъй като чрез този концерт те ще имат предимството да са сред първите да пожелаят щастлива Коледа на феновете си в България.


В концертният им репертоар са включени всички техни златни хитове, изпяти през годините на тяхната невероятна кариера до днес.Останалото ще бъде чуто и видяно на 2 декември в Арена Армеец София!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец